Рекордна печалба в историята на сайта! (4 октомври)

#Ad: The content below includes Paid Promotion. 

Рекордна печалба в историята на сайта! (4 октомври)

Новите подобрения в прогнозите на „Печели“ дават незабавни резултати. Вчерашният неделен ден донесе рекордна печалба в историята на сайта. От 209 прогнози имаме 139 точни попадения, 3 върнати залога и невероятните 155.475 единици чиста печалба! Подобен резултат е абсолютно без аналог в сайтовете за прогнози за един ден.

Припомняме, че вече предлагаме прогнози за абсолютно всеки мач от първите дивизии на клубните първенства на Европа и Южна Америка, както и подбрани прогнози от другите турнири. Те включват не само краен изход на мачовете, но и резултати на полувремената, азиатски хендикапи, брой голове, чисти мрежи и други. Сред големите попадения на вчерашния ден са изненадите в мачовете на Аякс и Бенфика, считани иначе за твърди знаци.

Подборката за абонатите също е впечатляваща. 20 попадения в 27 Диамантени прогнози и печалба от 18 единици. Почти всички избори там могат да бъдат смятани за твърди знаци. В диамантените прогнози имаме три от три печеливши дни между събота и неделя.

Златните прогнози също са респектиращи. 32 попадения в 41 препоръчани прогнози и обща печалба от 74.67 единици!

Три от три регистрирахме в стартиралата отново вчера „Стратегия на Печели“, като попаденията са на Молде, Тромсьо и Верона.

Какво още можете да получите ако се регистрирате безплатно? Ще виждате втора и трета колона в “Днешни мачове и прогнози”. Тя ви показва очакването на букмейкърите спрямо пазарното им поведение и залозите на пазара спрямо движенията на коефициентите. Това може да ви помогне още по-добре да се ориентирате кой мач е добър и кой колко е рискове.

Какво получавате допълнително ако се абонирате? Ние подпираме за вас най-добрите мачове в две категории всеки ден – диамантени и златни.