18+ Отговорна игра

Промоции

 

super-vip-access-bg-min


Внимание! Всички посочени коефициенти са верни към момента на обновяване на сайта (дата и часът на обновяване са отбелязани до коефициента) и подлежат на промяна. Посочените начални часове на срещите и часове на обновяване на прогнозата са в централноевропейско време (CET).

Какво е Супер ВИП?

Какво получавате?

Всички абонати на този продукт получават поне 10 прогнози в 30-дневния период на абонамента чрез имейл. Прогнозите се изпращат поне 2 часа преди началото на мача. Те съдържат мач, знак, брой единици на залога, коефициент и букмейкър. Всички Супер VIP прогнози са с коефициент над 2.00! 

Ако в края на месеца не е реализирана печалба, получавате парите си обратно или абонаментът се удължава за нови 30 дни (по ваш избор). Печалбата се изчислява по стандартния метод на база на изпратените прогнози.

Специална оферта!!! При ROI <110% абонаментът се удължава за 30 дни

Тъй като нашите стандарти са високи въвеждаме и допълнителна екстра. Дори да спечелите, ние смятаме, че крайната печалба трябва да е на достатъчно висока. Заради това предлагаме и безплатно удължаване на абонамента за 30 дни, ако ROI (възвращаемостта на известициите) за периода на абонамента бъде под 110%. При безплатното удължаване не важи гаранцията на стандартния абонамент, т.е. в края на периода не получавате абонаментна такса при негативен резултат.

Как да се абонирате?

Цената за нашата услуга Супер VIP (1 месец) е 200 лв с ДДС.

Новите потребители избират продукта Супер VIP при регистрация и заплащат продукта чрез Skrill (Moneybookers) или Paypal. Съществуващите потребители избират същия абонаментен план от опцията подновяване. Този абонамент не дава достъп до нито един от останалите продукти, както и не е част от нито един от останалите стандартни абонаменти.

Можете да вземете 1 месец Супер VIP безплатно чрез нашата текуща промоция. Прочетете повече за тази оферта

Как правим прогнозите?

Екипът ни е съставен от типстъри с огромен опит не само в прогнозирането, но и в букмейкърската индустрия. Всеки ден ние проучваме детайлно десетки, а в някои случаи и стотици мачове. Освен новините, ние следим движенията на пазара и реакцията на букмейкърите. Търсим и често намираме определени техни реакции, които знаем, че са продиктувани от бягане от голям риск и потенциално лоши залози, вероятно и от вътрешна информация за това кой и защо залага. Най-добрите от тези мачове са нашите прогнози в Супер VIP.

Индивидуален подход към всеки

Знаем, че не може да гарантираме на всеки абонат конкретен резултат. В зависимост от това в какъв период са се включили, някои попадат на истински златни дни, други нямат същия късмет. Първите месеци на продукта ни научиха, че трябва да подходим индивидуално към всеки абонат – чрез броя на мачовете, които предлагаме, както и големината на всеки залог, за да се постигне желаният резултат. Това е разликата с повечето подобни услуги в интернет. Ние си водим индивидуален файл за всеки абонат и преценяваме всеки ден какво да му предложим.

Кои сме ние?

Ние не сме анонимни, а сме официално регистрирана компания в ЕС. Имаме огромен опит в издателския бизнес в спорта, а в последните години сме специализирани в областта на спорните прогнози. Всеки един от нашите клиенти е защитен като потребител, както и неговите финансови транзакции.

Имате още въпроси за продукта "Супер ВИП"?

Моля, посетете нашата секция с "Често задавани въпроси".

Свържете се с нас!

Ако все още имате неясноти около това какво предлагаме, можете да се свържете с нас на feedback@pecheli.net. Ние ще отговорим на всичките Ви въпроси!