Промоции

 

bg-promo-sidebar-bf

Приятелски сайтове

bet365 отново в България! Пълен гид за регистрация

Най-големият букмейкър се завърна

bet365 се завърна на българския пазар след като получи лиценз от Държавната комисия по хазарта. Можете да видите потвърждение от Комисията най-долу на сайта на букмейкъра.

Ето и някои от въпросите, които възникват, щом клиент от България опита да се логне на сайта на bet365 към момента:

В България съм, но сайтът не ми се отваря, какво да правя?

Влезте в bet365 и натискайте упорито клавишна комбинация CTRL+F5, докато зареди. Ако проблемът продължава и ползвате Windows, можете да напишете cmd в търсачката на Start менюто си. Отворете програмата cmd (ще видите черен прозорец - това е Вашият Command Prompt). Напишете в него ipconfig/flushdns и натиснете Enter

Ако проблемът продължава, свържете се с Вашия интернет доставчик или проверете дали не сте блокирали ръчно сайта на bet365 чрез антивирусна програма, защита за непълнолетни и т.н. 

Влязох с моето име и парола, но системата ми казва да си направя нова регистрация. Какво е станало с акаунта ми?

Вашият акаунт, както и акаунтите на всички клиенти от България,  са окончателно закрити от bet365 по изричното изискване на Държавната комисия по хазарта. Вече не можете да ползвате стария си юзърнейм и парола - необходимо е да се регистрирате наново. 

Какво става с парите, които имах налични в баланса си? А с вече отворените ми дългосрочни залози?

Сумите, подлежащи на изтегляне от баланса Ви, както и евентуалните печалби от Вашите отворени залози НЕ се губят. Парите от закритата Ви сметка (вкл. печалбите от вече направени дългосрочни залози) ще бъдат изплатени на банковата сметка или онлайн портфейла, вързани с Вашия вече неактивен акаунт. 

Следете внимателно финансите си и при проблем се свържете с bet365 на безплатния им телефон за България 00800 115 4406 (денонощен).

Как да се регистрирам отново?

Можете да се регистрирате, като кликнете на рекламата за 100 лв. бонус депозит за нови клиенти на официалната страница.  

След това внимателно и коректно попълнете формуляра за откриване на сметка. Попълвайте само вярна информация! Нямате право да направите акаунт от името на друго лице!

Следвайте следните указания:

  • Изпишете имената си на латиница - точно по същия начин, по който са изписани и на официалните Ви документи и дебитни/кредитни карти. 
  • В полетата за Адрес не поставяйте точки или запетайки, защото системата не ги приема (пример: жк Младост 1 бл 1 ет 1)
  • Системата няма да Ви разреши да ползвате стария си юзърнейм, защото макар Вие да не можете да ползвате акаунта си, той завинаги ще съществува в базите данни на bet365. Въведете нов юзърнейм.
  • По имейл ще получите промо код за 100% бонус от начален депозит. Ползвайте го, когато правите депозит.  

Как да верифицирам своя акаунт?

bet365 изплаща печалби само на потребители, които са преминали пълен процес по верификация на сметката си.

Логнете се и кликнете на менюто "Услуги", което се намира в горния десен ъгъл (под юзърнейма и баланса Ви). Отидете на "Вашата сметка" и "Идентификация".

Следвайте указанията в "Стъпка 1", за да качите или снимате с камерата си Вашите лични документи (приемат се ВАЛИДНИ паспорти, лични карти и шофьорски книжки).

В "Стъпка 2" имате няколко метода за верификация. Можете да качите един от следните документи: банково извлечение, сметка за общински данък, извлечение за кредитна карта, битова сметка. Важно е на тези документи да фигурират Вашето име и адрес - точно така, както сте ги изписали в бланката за регистрация.

Можете още да качите друг личен официален документ или да изискате пощенски код за верификация (PVC), който ще пристигне на Вашия домашен адрес. 

В "Стъпка 1" и "Стъпка 2" ще бъде необходимо да качите различни един от друг официални документи. 

Верификацията изисква преглеждането на Вашите документи от служител на bet365 и отнема време. bet365 ще се свърже с Вас при възникнало затруднение.

Ако не верифицирате акаунта си до 1 месец, той ще бъде блокиран!

Имам ли право да се възползвам от промоцията на Pecheli за нови клиенти на bet365?

Да, вижте как в раздел "Промоции".

Имам още въпроси относно регистрацията в букмейкъра, към кого да се обърна?

Внимателно прочетете секцията с "Често задавани въпроси" на сайта на bet365, обадете се на безплатен номер 00800 115 4406 (денонощен) или пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . На сайта на bet365 има и опция за чат на живо, но имайте предвид, че се чака доста за свободен служител в пиковите часове.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В BET365 СЕГА!