18+ Отговорна игра

Промоции

 

super-vip-access-bg-min

ПРОМО: Супер ВИП за новите клиенти на Betfair

Печели и борсата за залози Betfair, която получи лиценз от българската комисия по хазарта, предлагат страхотна промоция за нови клиенти. Освен стандартния бонус, всеки нов клиент на Betfair, записан през линковете на Печели ще получи абонамент за Супер ВИП за 1 месец безплатно, който е на цена 200 лева.

Как да взема абонамент?
1) Регистрирайте се през посочения по-долу линк в Betfair и направете минимален депозит според изискванията на сайта.

2) Изпратете потребителското си име в Betfair на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

3) След като проверим дали сте регистриран през линка, ще ви информираме, че получавате абонамент.

4) Бъдете сигурни, че не сте кликвали преди регистрацията върху други линкове към Betfair. За да се случи това, можете да изтриете „бисквитките” във вашия браузър. Печели не носи отговорност за регистрации, които са направени през други линкове и не предлага промоцията си.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В BETFAIR


Внимание! Всички посочени коефициенти са верни към момента на обновяване на сайта (дата и часът на обновяване са отбелязани до коефициента) и подлежат на промяна. Посочените начални часове на срещите и часове на обновяване на прогнозата са в централноевропейско време (CET).