18+ Отговорна игра

Промоции

 

super-vip-access-bg-min

Нови оферти от bet365 за Световното първенство

bet365 offers

Дузпи - Обратно за Мондиал 2018

Заложете за Краен Победител на Световното Първенство 2018. Ако отборът Ви бъде елиминиран след дузпи, bet365 ще Ви върне парите за губещия залог.

Тази оферта важи за залози за Победа и Подсигурен Залог за пазар Краен Победител на Световното Първенство 2018 до началото на финала в 16:00 англ. вр. в Неделя, 15 Юли.

Офертата не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, ще бъде върнат само останалият активен залог.

18+. Важат Условия и Правила. 
Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Ранно Изплащане за Мондиал 2018

Направете единичен залог преди мач на пазар Краен Резултат за среща от Световното Първенство 2018.

Ако Вашият отбор поведе с 2 гола разлика в някой момент от редовното време на мача, bet365 ще уреди залога Ви по-рано като печеливш, независимо от крайния резултат.

  • Офертата важи за единични залози преди мач на пазар Краен Резултат за среща от Световното Първенство 2018, до и включително финала в Неделя, 15 Юли.
  • Офертата не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.
18+. Важат Условия и Правила. Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Внимание! Всички посочени коефициенти са верни към момента на обновяване на сайта (дата и часът на обновяване са отбелязани до коефициента) и подлежат на промяна. Посочените начални часове на срещите и часове на обновяване на прогнозата са в централноевропейско време (CET).