18+ Отговорна игра

Промоции

 

super-vip-access-bg-min

Нова политика за личните данни

Винаги когато обновяваме нашата политика, свързана с личните данни, ние полагаме усилия, за да ви информираме как и защо подобна информация се събира.

Нашата нова политика за личните данни включва:

· Детайлни обяснения за данните, които събираме и как ги използваме

· Информация за вашите права и избор по отношение на личните ви данни

· Информация, свързана с новата Общ регламент за защита на данните на Европейския съюз (GDPR)

· Начини, по които да се свържете с Печели за информация свързана с личните данни и да изискате обяснение, поправки, изтриване или копие от вашите лични данни.

Освен това предоставяме и допълнителна информация, която да ви помогне да разберете как ние съхраняваме вашите лични данни. Тя се намира на страницата Правила за ползване, раздели Декларация за конфиденциалност и Политика за бисквитките.

Новите правила влизат в сила от 25 май 2018 г.

Насърчаваме ви да прегледате правилата ни по отношение на личните данни и допълнителната информация ТУК.

Ние отлично разбираме, че коректното съхранение на вашите лични данни позволява да изградим здрава връзка с вас като потребител на нашите услуги и ние няма да пожалим усилия да използваме по правилния начин информацията, която сте ни доверили.


Внимание! Всички посочени коефициенти са верни към момента на обновяване на сайта (дата и часът на обновяване са отбелязани до коефициента) и подлежат на промяна. Посочените начални часове на срещите и часове на обновяване на прогнозата са в централноевропейско време (CET).