18+ Отговорна игра

Промоции

 

super-vip-access-bg-min

Играй във Фентъзи лигата на Печели, спечели безплатен Супер ВИП

Фентъзи футбол лига Световно Бразилия

Присъединете се към фентъзи лигата Pecheli.NET, част от официалния турнир Mcdonald's FIFA Fantasy World Cup, и наредете своя идеален състав за Световното първенство по футбол в Бразилия.

Завършилият на първо място играч ще спечели едномесечен Супер ВИП, футболна енциклопедия и специална изненада. Нещо повече: всички участници, класирали се до 15-то място включително, ще получат награди от нас.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ ТУК (ако нямате регистрация във FIFA.com, първо трябва да си направите такава).

Ето наградите за окончателните победители (класиране след финалния мач на СП2014):

1-во МЯСТО:
- едномесечен Супер ВИП абонамент за Pecheli.NET (на стойност 200 лв.)
- 1 стартов пакет от колекцията "Великият футбол"
- специална изненада

2-ро до 5-то място включително. Всеки играч получава:
- едногодишен абонамент за Pecheli.NET (на стойност 140 лв.)
- 1 стартов пакет от колекцията "Великият футбол"

6-то до 15-то място включително. Всеки играч получава:
- едномесечен абонамент за Pecheli.NET (на стойност 20 лв.)

Моля обърнете внимание, че можете да се присъедините към публичната лига "Pecheli.NET" във всеки момент от турнира. Съветваме ви да започнете да играете FIFA Fantasy World Cup 2014 от самото начало, за да трупате точки.

Играта се провежда от 12 юни 2014 г. до 13 юли 2014 г. Окончателното класиране ще бъде публикувано на сайта и на нашата Фейсбук страница на 16 юли 2014 г. Победителите трябва да се свържат с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  за да си получат наградите.

Световно първенство Фентъзи лига Печели

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

1. Тази игра е достъпна единствено за всички FIFA.com потребители и изключва всички служители на Pecheli.net или техни роднини. Играта се провежда единствено от Pecheli.net. FIFA.com не са отговорни за наградите в играта.

2. Участието е само електронно. Участниците трябва да се присъединят към публичната лига "Pecheli.NET" за да могат да се включат в играта. Участието не е обвързано с покупка.

3. Играта във фентъзи футбол лигата "Pecheli.NET" стартира в четвъртък, 12 юни 2014 и приключва в неделя, 13 юли 2014 в 15:00 ч. (CET+1)

4. За да могат да спечелят награди, потребителите трябва да се класират между 1-во и 15-то място в публичната лига Pecheli.NET. Точките се раздават от официалната Fantasy Football система на FIFA.com

5. Победителите ще бъдат обявени на сайта на Pecheli.net, както и на Facebook страниците на на Pecheli.co.uk и Pecheli.NET, на 16 юли 2015 г.

6. Наградите са 21 на брой и включват 1 Супер ВИП абонамент за Pecheli.co.uk/Pecheli.net, 4 едногодишни абонамента за Pecheli.co.uk/Pecheli.net, 10 едномесечни абонамента за Pecheli.co.uk/Pecheli.net и 5 стартови пакета от колекцията "Великият футбол". Наградите не може да бъдат прехвърляни, продавани или разменяни. Наградите не се предлагат в парична алтернатива.

7. В случай, че не може да се осъществи връзка с победителя в рамките на 30 дни от първия опит за уведомяването му, наградата ще отпадне.

8. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира всеки участник, заподозрян в злоупотреба или измама, според преценката на Организатора.

9. Организаторът не е отговорен за системни сривове, мрежови проблеми, неналичността на сайта му, хакване на сиситемата или други компютърни проблеми.

10. Решението на Организатора е окончателно във всяка ситауция (включително такава , която не е описана в тези правила и условия) и комуникация относно това няма да бъде водена.

11. Организаторът запазва правото си по своя собствена преценка да прекрати играта без предварително уведомление, поради форсмажорни или други принуждаващи го да направи това обстоятелства.


Внимание! Всички посочени коефициенти са верни към момента на обновяване на сайта (дата и часът на обновяване са отбелязани до коефициента) и подлежат на промяна. Посочените начални часове на срещите и часове на обновяване на прогнозата са в централноевропейско време (CET).