Топ оферти
 

18+ Отговорна игра

За абонати

Как да се абонирам?
За да се абонирате, трябва да се регистрирате с име и имейл (скрийншот), да се логнете и да посетите  Моят профил -> Абонамент (скрийншот). Моля имайте предвид, че понякога се налага да проверим плащането Ви в нашата система, от което следва, че може да има минимално забавяне преди абонаментът Ви да стане активен. 

Абонаментната секция съдържа няколко различни продукта, които можете да ползвате всеки ден:

Консултант

Тук можете да намерите детайлен анализ на всеки един мач от програмата за деня. Той включва прогноза на нашите експерти, очаквания на букмейкърите, движения на коефициентите, препоръчвани залози. За да попадне един мач в Консултант като препоръчван залог, той трябва да премине проверка по 4 различни спортни и пазарни показатели. Има също така и прогнози на потребителите.

Диамантени прогнози

Това са препоръчвани залози, които са издържали проверката на 8 различни спортни и пазарни показатели. Може да се каже, че това е възможно най-добрият избор за деня.

Златни прогнози

Това са препоръчвани залози, които са издържали проверката на 4 различни спортни и пазарни показатели, както и поне още два от други четири. Рядко тук може да попадне мач, който не е сред най-добрите в програмата.

Сребърни прогнози

Това са препоръчвани залози, които са издържали проверката на 3 различни спортни и пазарни показатели, както и на поне още два от други пет. Това са най-добрите препоръчвани залози в Консултант, на които обаче не достига нещо, за да бъдат смятани от нашите експерти за каймака на препоръчваното през деня.

Стратегията на Печели

Това е прогресивна стратегия, чиято крайна цел е печалба от 500 единици при стартова банка от 50.

Запознайте се с текущите ни промоции за абонамент.


За повече информация, посетете нашата секция "Често задавани въпроси".


Внимание! Всички посочени коефициенти са верни към момента на обновяване на сайта (дата и часът на обновяване са отбелязани до коефициента) и подлежат на промяна. Посочените начални часове на срещите и часове на обновяване на прогнозата са в централноевропейско време (CET).